Når «livet» skjer

I en travel hverdag med barn, jobb, hus, vennskap, familie og dyr….

Da skal riktig så mye klaffe for at jeg skal føle jeg er i en god balanse. En balanse som fungerer for meg slik at jeg kan ta del i litt av alt.

Vel, den balansen eksisterer ikke i min hverdag per dags dato. Å ha en full jobb (og litt til) har vært mer enn nok den siste tiden. Ambisjonene er store, og forventningene høye.

I kveld sitter jeg med tårene laaaangt ut i øyekroken fordi jeg har dårlig samvittighet, og vet dere hva jeg har dårlig samvittighet for?

Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke strekker til slik jeg ønsker, men så er jeg ingen superkvinne heller, og må være fornøyd slik det er nå.

Ikke minst har jeg ekstremt dårlig samvittighet ovenfor meg selv. At jeg setter hele meg selv til siden heletiden fordi jeg “skal bare” ..

Så når oppturene kommer så kommer også energien, når nedturene kommer så forsvinner den. Hvorfor er det slik? Kan jeg ikke bare klare å balansere godt uansett?

Vel, balanse er hvertfall nøkkelen til det meste, og den balansen skal jeg nå lete etter….

Legg igjen en kommentar

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no